Mød Ane Christensen

Mobil: 38190848 – Email: ane@bse.dk

Min vej til dette meget meningsfyldte og ærefulde arbejde har været lang og kringlet, men på en eller anden måde har det alt sammen peget frem mod den store tillid og ære det er, at have andre menneskers store øjeblikke i mine hænder, når vi sammen med familien skaber ’livsceremonier ’uanset hvilken type det er.

Begravelserne står mit hjerte ekstra nær. Når vi laver navngivning og bryllupper er der naturligvis megen kraft og optimisme involveret i hele processen og ved ceremonien. Vi står over for meningen med hele livet: fødsel og kærlighed. Liv og glæde. Og det er en pragtfuld opgave og oplevelse, at være en del af. 

Ved begravelserne er der noget helt andet på spil. Det bliver min opgave, sammen med de efterladte, at fortælle historien om det levede liv, der nu er slut. At være med til at sætte et smukt og mindeværdigt punktum, i et menneskes liv, skildret præcis som både afdøde og de efterladte ønsker det. Både i forhold til stemning og indhold og ritualer. Det foregår igennem musikken, sangene, ordene og ritualerne. Og ikke mindst via samværet med de mennesker, kendte og elskede afdøde. 

Og hvis jeg på nogen måde, kan være med til at lindre og forløse gennem ceremonien er min opgave løst. Og det er meget betydningsfuldt, for en begravelse kan ikke gøres om.

Min faglige baggrund har været tæt kontakt med mennesker igennem alle årene, både som lærer, projektleder i musikkens verden, samt ikke mindst som krisepsykolog i Børnecancerfonden. 

Jeg er gift med Flemming Madsen som også er ceremonileder og vi har en stor hund og to voksne piger. Flemming spiller også guitar og akkompagnerer ofte til både bryllupper og begravelser.

Aftal et møde med Ane Christensen