Bedemand på Amager - Kbh S

Vi dækker hele Amager: Sundby, Bryggen, Christianshavn, Kastrup og Dragør.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand fra Amager hele døgnet

Hjælp ved dødsfald – kontakt den lokale bedemand på Amager

Når vi mister en person, der står vores hjerte nær, sker der mange ting i vores liv. Tiden lige efter et dødsfald er præget af sorg og afsavn. Der opstår mange spørgsmål og praktiske opgaver, du som pårørende skal tage stilling til.

Lad Begravelses Services lokale bedemand på Amager støtte dig i denne svære situation. Bedemanden har lang erfaring, et indgående lokalkendskab, og kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg i forbindelse med planlægning af en begravelse/bisættelse.

Ring akut eller book et møde med bedemanden på Amager

Du kan træffe den lokale bedemand på Amager på tlf. 70 11 24 07 alle døgnets 24 timer. Bedemanden kører ud akut dag og nat og afhenter afdøde på hospital, plejehjem og privat bopæl. Ring også på 70 11 24 07 for at få et møde med en bedemand på Amager om planlægning af en bisættelse/ begravelse eller et møde med en juridisk rådgiver om vejledning inden for arvesager, bobehandling og testamente.

Mødet kan ske i behagelige omgivelser i Begravelses Services lokale bedemandsforretning på adressen: Højdevej 52, 2300 København S (over for Filips Kirke/Sundby Kirkegård)

Bedemandsforretningen betjener Sundby, Kastrup og Dragør. Alle Begravelses Services  bedemandsforretninger følger DS EN1507 – den fælles europæiske kvalitetsstandard for bedemænd. Det er din garanti for kvalitet og omsorgsfuld behandling under hele forløbet omkring et dødsfald.

Ønsker du ikke at holde planlægningsmødet i bedemandsforretningen, kan bedemanden naturligvis også besøge dig i dit hjem.

Begravelse eller bisættelse fra kirke/kapel eller anden afsked med afdøde

Begravelses Services bedemand på Amager kan arrangere en begravelse eller bisættelse fra en kirke eller på et af kirkegårdskapellerne på eller uden for Amager.

Sundby krematoriums kapel
Kastrup Kirkegårds kapel

Bedemanden tilrettelægger også gerne en ceremoni, der ikke indbefatter Folkekirken, hvis dette er dit eller afdødes ønske. En sådan ceremoni kan med fordel ledes af en erfaren ceremonileder.

Direkte kremering med efterfølgende nedsættelse af urnen i et kendt/ukendt gravsted eller askespredning er selvfølgelig også en mulighed.

Assistance med dødsbobehandling og arvesager

Begravelses Service bedemand på Amager har sin egen dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling.

Bedemanden kan derfor i tilgift til begravelsesplanlægning tilbyde dig saglig vejledning af en juridisk rådgiver i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten samt assistance med arvesager og testamente.