Mød Arne Leegaard Hansen

Mobil: 31 21 23 17‬ – Email: arne@bse.dk

Hele mit liv har jeg boet på Falster. Jeg har en rigtig stor berøringsflade på hele Lolland-Falster, Sydsjælland og møn, hvor jeg samtidig har haft en del med erhvervslivet at gøre.

Fra 2006 til 2010 ejede og drev jeg mine 2 begravelsesforretninger som var Fugls Begravelsesforretning i Nykøbing F samt Sakskøbing Begravelsesforretning. Det var en fantastisk oplevelse at eje og drive sine egne begravelsesforretninger. Jeg havde ca. 280 højtidligheder om året. Der var således rigtig meget at se til, men jeg havde også stor hjælp i 2 fuldtidsansatte.  Jeg valgte i oktober 2010 at sælge mine 2 forretninger til Birgit Møller fra Dannemare, da jeg havde andre udfordringer, som jeg gerne ville have prøvet af.

Da jeg både er musiker og sanger, var det en naturlig del, at påtage mig de højtidligheder, hvor der ikke skulle være gejstlig medvirken, så mange pårørende har ofte fortalt mig, at det var en fantastisk oplevelse de havde fået, når de hørte mig synge samt afholde højtideligheden uden præst m.m.

Jeg var så uheldig at miste min kære mor i en tidlig alder, og den oplevelse som daværende bedemand Erik Fugl Fra Fugls begravelsesforretning gav min far og mig, var helt fantastisk – ubeskrivelig og professionel.  Det var så smukt, at jeg senere besluttede mig for at kontakte Erik Fugl, for at købe hans forretning, når han engang gik på pension. Det skete så 13 år efter. 

SOM SAGT, SÅ GJORT!

Jeg er rigtig glad for, at være kommet tilbage til bedemands faget og står 100 % til disposition igennem Begravelses Service.

Det er derfor med glæde, at jeg kan byde tidligere og nye pårørende VELKOMMEN, hvis man ønsker at Jeg personligt skal varetage deres interesser m.h.t. at foretage en bisættelse eller begravelse.

Aftal et møde med Arne Leegaard Hansen