Bedemand i Bagsværd

Din lokale bedemand i Bagsværd står klar med støtte og vejledning.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Bagsværd hele døgnet

Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Kim Holm
Kim Holm
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bededame

Oplever du et dødsfald i familien eller vennekredsen, så er din lokale bedemand fra Begravelses Service i Bagsværd altid klar med støtte og rådgivning til planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Vores bedemand har et godt kendskab til Bagsværd og omegn og sikrer dig trygge rammer i hele forløbet fra dødsfaldet er sket til begravelsen/bisættelsen er gennemført på smuk og stemningsfuld vis.

Kontakt en bedemand fra Begravelses Service døgnet rundt

Dødsfald kan ske om natten såvel som om dagen, og du kan ringe til vores lokale bedemand i Bagsværd alle døgnets timer på tlf. 70 11 24 07. Det gælder også på søn- og helligdage.

Uanset hvornår du ringer, så er en bedemand fra BSE Begravelses Service klar til at køre ud og assistere dig, hvad end et dødsfald er sket derhjemme, på et ældrehjem eller på et hospital.

Du kan også ringe og bestille et møde med bedemanden i Bagsværd om planlægning af en begravelse/bisættelse.

Bedemanden hjælper dig med alle detaljer omkring begravelsen/bisættelsen

Planlæggelsen af en begravelse/bisættelse finder sted som en samtale mellem dig og bedemanden, der besøger dig i dit hjems trygge rammer.

Under samtalen gennemgår du og bedemanden i fællesskab alle detaljerne for begravelsen/bisættelsen – blandt andet valg af kiste, urne og kistedekoration.

Bedemanden arrangerer også etableringen af et gravsted eller en askespredning og tager kontakt til en stenhugger, hvis du/afdøde ønsker et gravsted med en gravsten.

Begravelse eller bisættelse fra kirke/kapel
eller anden afsked med afdøde

Begravelse/bisættelse i lokal kirke eller kapel

Der er mange smukke kirker og kapeller i Bagsværd og omegn. Vores lokale bedemand i Bagsværd kender dem alle og kan hjælpe med at arrangere en smuk og mindeværdig begravelse/bisættelse i din/afdødes foretrukne kirke eller kapel.

Gladsaxe Kirke
Gladsaxe Kirkegårdskapel
Buddinge Kirke
Bagsværd Kirke
Søborg Kirke
Stengård kirke

Begravelse uden for Folkekirken eller direkte kremering

Hvis du/afdøde ønsker en bisættelse/begravelse uden for Folkekirken, så kan Begravelses Services bedemand i Bagsværd sørge for, at afdøde sendes afsted med en smuk afskedsceremoni ledet af en erfaren ceremonileder.

Læs mere om, hvordan begravelse uden for Folkekirken foregår her.

Såfremt du/afdøde ikke ønsker hverken en bisættelse, begravelse eller anden afskedsceremoni, så kan vores bedemand arrangere en direkte kremering samt en eventuel askespredning.

Rådgivningen inden for behandling af dødsbo

Efter afskeden med afdøde følger en proces, hvor vedkommendes bo skal gøres op. Dødsbobehandling kan være en svær opgave at skulle håndtere som pårørende i en tid, hvor sorgen fylder meget, og du kan få behov for kompetent, saglig assistance.

Bedemanden i Bagsværd har netop af den grund sin egen juridiske rådgiver tilknyttet, der sidder i Begravelses Services særlige dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling.

Bedemanden kan således tilbyde dig vejledning inden for dødsbobehandling, testamenter og arvesager fra en juridisk rådgiver med stor erfaring og ekspertise på områder