Bedemand i Ballerup

Lokal bedemand i Ballerup er klar med omsorg og assistance.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Ballerup hele døgnet

Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Kim Holm
Kim Holm
Bedemand
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand

Har du har mistet én af dine kære, så er Begravelses Services lokale bedemand i Ballerup til rådighed med al den venlige omsorg, rådgivning og assistance, der skal til for, at du kommer trygt igennem processen fra dødsfaldet til afholdelsen af en smuk og mindeværdighed bisættelse/begravelse.

Bedemanden i Ballerup kan også hjælpe dig med den efterfølgende dødsbobehandling.

Bedemanden er altid ved telefonen og kører ud akut

Vores bedemand i Ballerup sidder parat ved telefonen døgnet rundt og kører ud akut ved dødsfald i hjemmet såvel som på hospital eller plejehjem.

Ring på telefon 70 11 24 07 på alle tidspunkter af døgnet – også på søn- og helligdage. Ring også, hvis du har brug for at aftale et møde med bedemanden i Ballerup om planlægning af en bisættelse, begravelse eller anden form for afskedsceremoni.

Planlæg begravelse/bisættelse ved personligt møde

Begravelses Services bedemand i Ballerup kan besøge dig i dit hjem i Ballerup, Skovlunde eller Måløv, og sammen planlægger I begravelsen/bisættelsen.

På mødet giver bedemanden dig et overblik over alle omkostninger og tilskudsmuligheder i forbindelse med begravelsen/bisættelsen, deriblandt begravelseshjælp.

Du vælger en kiste, urne og kistedekoration, og bedemanden arrangerer gravsted eller askespredning og sætter dig evt. i forbindelse med en stenhugger, hvis en gravsten ønskes.

Bisættelse/begravelse, ceremoni uden kirke eller direkte kremering

Begravelses Services bedemand i Ballerup har indgående kendskab til lokalområdet og kan sørge for en mindeværdig begravelse/bisættelse i en af omegnens kirker og kapeller:

Skovvejskirken
Ballerup kirke
Skovlunde Frikirke
Hedegårdskirken
Vestkirken

Ballerup krematoriums kapel

Alternativt kan bedemanden arrangere en ceremoni uden kirke ledet af en empatisk ceremoni-leder med mange års erfaring. Læs mere om ceremoniledere og unikke afskedsceremonier her.

Ønskes slet ingen ceremoni, så kan bedemanden sørge for en direkte kremering med urnenedsættelse eller askespredning.

Professionel hjælp til dødsbobehandling

Opgørelse af boet efter en elsket persons død kan være en svær og uigennemskuelig proces at skulle igennem som pårørende.

Udover hjælp med planlægning af begravelse/bisættelse tilbyder bedemanden i Ballerup derfor også assistance med dødsbobehandling, testamente og arvesager.

Assistancen ydes af Begravelses juridiske rådgiver, der sidder i vores dedikerede dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling.