Bedemand i Brøndby og Brøndby Strand

Lokal bedemand i Brøndby og Brøndby Strand.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Brøndby og Brøndby Strand hele døgnet

Frits Søvndal
Frits Søvndal
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand

Mister du én af dine kære, så er bedemanden fra Begravelse Service i Brøndby og Brøndby Strand klar med den omsorg og ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at planlægge en smuk begravelse eller bisættelse.

Vores bedemand har et stort kendskab til lokalområdets kirker og kapeller og guider dig sikkert og trygt igennem processen fra dødsfaldet er sket og til begravelsen/bisættelsen er veloverstået.

Bedemanden har døgnservice og er altid klar til at hjælpe akut

Et dødsfald kan ske uforudset på et hvert tidspunkt af døgnet, og din lokale bedemand i Brøndby og Brøndby Strand kan du derfor altid få fat i via vores døgnservice på tlf. 70 11 24 07 – det gælder også på søn- og helligdage.

Bedemanden står parat til at køre ud i rustvognen og give dig akut assistance, hvad end et dødsfald er sket derhjemme, på et plejehjem eller på hospitalet.

Du er også meget velkommen til at ringe og aftale et møde med den lokale bedemand i Brøndby og Brøndby Strand om planlægning af en begravelse/bisættelse.

Personlig samtale og hjælp med alle detaljerne

Begravelses Services bedemand hjælper dig med alle detaljerne omkring planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Det kan foregå på et møde hjemme hos dig, eller du kan træffe din lokale be-demand fra Brøndby og Brøndby Strand på Begravelses Services nærmeste kontor:

Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

På planlægningsmødet hjælper bedemanden dig med at vælge en kiste, urne og en kistedekoration.

Ønsker du et gravsted eller en askespredning, så sørger bedemanden for dette.

Bedemanden sætter dig derudover i kontakt med en stenhugger, hvis du/afdøde ønsker en gravsten på gravstedet.

Begravelse i kirke eller kapel i Brøndby, Brøndby Strand og omegn

Vores bedemand i Brøndby og Brøndby Strand kender lokalområdet og kan arrangere en smuk begravelse/bisættelse i Brøndby Strand Kirke eller en af omegnens andre kirker og kapel-ler:

Glostrup krematoriums Kapel
Søndermark krematoriums Kapel

Mulighed for begravelse uden for kirken eller direkte kremering

Hvis du/afdøde ønsker en afsked, der ikke inkluderer kirken, så kan bedemanden planlægge en stemningsfuld afskedsceremoni ledet af en erfaren ceremonileder.

Læs mere om begravelse uden kirke her.

Såfremt du/afdøde ikke ønsker nogen form for afskedsceremoni, så kan Begravelses Services bedemand i Brøndby og Brøndby Strand arrangere en direkte kremering og en askespredning.

Vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten

Begravelses Service har sin egen juridiske afdeling, der beskæftiger sig med alt inden for dødsbo-behandling, arvesager og testamenter.

Det betyder, at din lokale bedemand i Brøndby og Brøndby Strand ikke blot kan assistere dig med tilrettelæggelse af begravelse/bisættelse, men også tilbyde dig vejledning inden for dødsbobehandling fra en juridisk rådgiver med stor erfaring og ekspertise på feltet.