Bedemand i Brønshøj

Din lokale bedemand i Brønshøj er mere end blot en bedemand.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Brønshøj hele døgnet

Bo+Holtenbang+1_
Bo Holtenbang
Bedemand
peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame

Når et menneske dør, ændres livet for personens nære og kære. For dig, der står allernærmest, er forandringen størst, og det er ofte dig, der skal planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Din lokale bedemand i Brønshøj er i denne situation ikke kun en dygtig bedemand, men også en venlig rådgiver, der står klar til at hjælpe dig sikkert og trygt igennem hele processen.

Bedemanden i Brønshøj kan kontaktes hele døgnet

En elsket persons død kan indtræffe på alle tidspunkter af døgnet, og din lokale bedemand fra BSE Begravelses Service  i Brønshøj er derfor tilgængelig nat og dag på tlf. 70 11 24 07 – både på hver-dage, søn- og helligdage.

Ring til BSE Begravelses Service, hvis du har akut behov for hjælp i forbindelse med et dødsfald eller ønsker at træffe aftale med en bedemand i Brønshøj om planlægning af en begravelse/bisættelse.

Vi er her for dig i den svære tid.

Bedemanden fører dig trygt igennem planlægning af begravelse/bisættelse

Din lokale bedemand i Brønshøj besøger dig i dit hjem, og sammen planlægger I begravelsen/bisættelsen.

Under besøget giver bedemanden dig et overblik over alle udgifter og tilskudsmuligheder i forbindelse med begravelsen/bisættelsen, herunder begravelseshjælp.

Du får også mulighed for at vælge en kiste, urne og kistedekoration, og bedemanden arrangerer gravsted eller askespredning og sætter dig i forbindelse med en stenhugger, hvis du/afdøde ønsker et gravsted med en gravsten.

Begravelse/bisættelse, afskedsceremoni eller direkte kremering

Din bedemand i Brønshøj kender lokalområdet indgående og kan arrangere en smuk begravelse/bisættelse i en af omegnens kirker og kapeller:

Søndre kapel, Bispebjerg Kirkegård
Nordre kapel, Vestre Kirkegård
Gladsaxe Kirkegårds Kapel

Hvis du/afdøde ønsker en afsked uden kirken, så kan bedemanden planlægge en stemningsfuld afskedsceremoni ledet af en ceremonileder med mange års erfaring.

Læs mere om begravelse uden kirke her.

Såfremt at du/afdøde ikke ønsker nogen form for ceremoni, hjælper din lokale bedemand i Brønshøj med at arrangere en direkte kremering, hvor urnen efterfølgende sættes ned i et kendt/ukendt gravsted, eller der foretages en askespredning.

Hjælp med dødsbobehandling, arv og testamente

BSE Begravelses Services bedemand i Brønshøj kan i tilgift til begravelsesplanlægning også hjælpe dig i processen omkring opgørelsen af afdødes bo ved skifteretten.

BSE Begravelses Service har nemlig sin egen juridiske afdeling, BSE Bobehandling, med en juridisk rådgiver, der specialiserer i dødsbo-behandling, arvesager og testamenter.

BSE Begravelses Service går op i at levere kvalitet og tryghed

Hos BSE Begravelses Service i Brønshøj følger vi den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd, DS EN1507.

Vi tilstræber den højeste grad af kvalitet og tryghed og forsøger hele tiden at forbedre vores service. Anmeld derfor gerne BSE Begravelses Services lokale bedemand i Brønshøj på trustpilot.dk.