Mød Carsten Mandalay

Mobil: 21 78 50 10 – Email: carsten@bse.dk

Carsten Mandalay er medindehaver af BSE Begravelses Service.

Carsten gik ind i BSE Begravelses Service i 2003 med nuværende kompagnon Peter Thomasen (Administrerende direktør hos BSE Begravelses Service), med ambitionen om at udvikle en moderne servicevirksomhed, med bedemænd der er uddannet til at imødekomme de mange behov både før, under og efter et dødsfald. Det værende sig blandt andet i forbindelse med planlægning af bisættelsen, begravelsen, begravelse uden kirke og transport af afdøde til og fra udlandet samt vurdering og klargøring af aktiver til salg, dødsbo, arv og testamente.

Bedemand har traditionelt “kun” beskæftiget sig med planlægningen af selve begravelsen og ikke de mange andre opgaver, der følger et dødsfald. Dette har betydet at du som pårørende har skulle opsøge flere forskellige aktører for selv at sammensætte diverse tjenester hos forskellige udbydere i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

“Hos BSE Begravelses Service tror vi på, at flere forskellige, faglige hjerner kan tilbyde en mere helstøbt, holistisk service. Derfor er det med fuldt overlæg, at det er en bred broget skare af medarbejdere med vidt forskellig faglig ekspertise og uddannelsesbaggrund, som repræsenterer virksomheden, og som har afgørende betydning for, at BSE Begravelses Service’s “alle ydelser under eet tag” -koncept står så stærkt, og har fået stor anerkendelse hos kunderne. Dog er fælles for alle BSE Begravelses Service’s medarbejdere, at de er ansat pga. interessen for mennesker og lysten til at gøre en forskel.”

Aftal et møde med Carsten Mandalay