Bedemand i Dragør

Lokal bedemand i Dragør støtter dig i en tid med sorg.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand  Dragør hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Livsceremonier

Når du mister en person, som du holder af, sker der mange ting i dit liv.

Tiden efter et dødsfald er turbulent og præget af sorg. Samtidigt opstår der en række opgaver, du som pårørende skal forholde dig til.

Begravelses Services lokale bedemand i Dragør kan hjælpe dig i denne svære situation.

Bedemanden har stor erfaring, et indgående kendskab til lokalområdet, og kan assistere dig med planlægning af en begravelse/bisættelse samt dødsbobehandling.

Ring akut eller bestil et møde med bedemand i Dragør

Du kan kontakte vores lokale bedemand i Dragør på tlf. 70 11 24 07 alle timer i døgnet alle ugens dage – også på helligdage.

Bedemanden har rustvognen klar dag og nat og kører ud akut og afhenter din kære, hvad end vedkommende er afgået ved døden i hjemmet, på hospital eller plejehjem.

Telefonnummer 70 11 24 07 er også nummeret, som du skal ringe til, hvis du ønsker et møde med den lokale bedemand i Dragør om tilrettelæggelse af en bisættelse/ begravelse eller vejledning inden for arvesager, testamente og dødsbobehandling.

Planlæg begravelse/bisættelse med bedemanden i Dragør

Et møde om tilrettelæggelse af en bisættelse/begravelse kan finde sted i trygge rammer i Begravelses Services nærmeste bedemandsforretning på adressen:

Højdevej 52, København S (over for Sundby Kirkegård)

Vil du hellere holde mødet i dit hjem i Dragør, Sundby, Kastrup eller på Amager, så kommer bedemanden meget gerne på besøg hos dig.

Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i DS EN1507, som er den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd.

Det er din garanti for kvalitet og omsorgsfuld service, når vores bedemand i Dragør hjælper dig med dødsfald og begravelse/bisættelse.

Tag afsked i kirke/kapel, ved en unik ceremoni eller direkte kremering

Begravelses Services lokale bedemand i Dragør kan arrangere en smuk begravelse/bisættelse fra en kirke eller et kapel i Dragør og omegn.

Sundby Krematoriums Kapel
Kastrup Kirkegårds Kapel

Alternativt tilrettelægger bedemanden gerne en unik afskedsceremoni, der ikke inkluderer Folkekirken, hvis dette er dit/afdødes ønske.

Direkte kremering med efterfølgende askespredning eller nedsættelse af urnen i et gravsted er naturligvis også en mulighed.

Dødsbobehandling og arvesager – få hjælp af en juridisk rådgiver

Begravelses Services bedemand i Dragør har en dedikeret dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling, med egen juridisk rådgiver.

Derfor kan Begravelses Service også tilbyde dig kompetent rådgivning i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten samt assistance med testamenter og arv.