Bedemand på Frederiksberg

Lokal bedemand på Frederiksberg giver dig tryghed og omsorg.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand på Frederiksberg hele døgnet

Mister du én, der står dig nær, så står Begravelses Service lokale bedemand på Frederiksberg til rådighed med støtte og vejledning til planlægning af begravelsen/bisættelsen.

Vores bedemand har stor erfaring med at føre pårørende trygt igennem processen fra dødsfald til begravelse/bisættelse og kan også hjælpe med juridisk rådgivning og dødsbobehandling.

Kontakt din bedemand på Frederiksberg døgnet rundt

Dødsfald kan ske på alle tider af døgnet, og du kan kontakte din lokale bedemand på Frederiksberg døgnet rundt på tlf. 70 11 24 07 – også på søn- og helligdage.

Bedemanden fra Begravelses Service er altid klar til at køre ud og hjælpe dig, hvad end dødsfaldet er sket i hjemmet, på alderdomshjem eller på hospitalet.

Du kan også ringe og booke et møde med vores bedemand på Frederiksberg om tilrettelæggelse af en begravelse/bisættelse.

Personlig hjælp med planlægning af begravelse/bisættelse

Planlægning af en begravelse/ bisættelse sker på et møde mellem dig og vores lokale bedemand i bedemandsforretningen på adressen:

Smallegade 38b, 2000 Frederiksberg

Bedemanden kan også komme og besøge dig i dit hjem på Frederiksberg, Vesterbro (København V), i Valby og Vanløse.

På mødet gennemgår du og bedemanden hele forløbet omkring begravelsen/bisættelsen.

Du vil få mulighed for at vælge en kiste, urne og kistedekoration, og bedemanden arrangerer et gravsted eller en askespredning. Bedemanden sætter dig også i kontakt med en stenhugger, såfremt du/afdøde gerne vil have en gravsten på gravstedet.

Begravelse i lokal kirke eller kapel

Begravelses Services bedemand på Frederiksberg kender Frederiksberg og omegn og kan arrangere en smuk og mindeværdig begravelse/bisættelse i én af lokalområdets mange flotte kirker og kapeller, fx:

Søndermark Krematoriums Kapel

Begravelse uden kirke eller direkte kremering

Hvis du/afdøde ønsker en begravelse uden for Folkekirken, så kan vores bedemand på Frederiksberg arrangere en unik afskedsceremoni med sang, musik, taler eller andre indslag. Læs mere om begravelse uden kirke her.

Såfremt du/afdøde ikke ønsker nogen form for ceremoni i forbindelse med dødsfaldet, så hjælper bedemanden dig med at arrangere en direkte kremering og evt. en askespredning.

Rådgivning om dødsbobehandling, arvesager og testamente

Din bedemand på Frederiksberg kan udover hjælp til planlægning af selve begravelsen/bisættelsen også tilbyde dig assistance i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vejledningen får du af Begravelses Services kompetente, juridiske rådgiver fra vores dedikerede dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling.