Bedemand i Gentofte

Bedemand i Gentofte hjælper ved dødsfald og begravelse/bisættelse.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Gentofte hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Livsceremonier
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og skifterådgiver
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand

Tiden efter, at en elsket person er afgået ved døden er præget af mange følelser, der næsten ikke levner plads til overvejelser om en formel afsked med afdøde.

Begravelses Services lokale bedemand i Gentofte kan hjælpe dig med at overskue og gennemføre planlæggelsen af en smuk bisættelse eller begravelse.

Bedemanden står også til rådighed med assistance inden for bobehandling, arv og skifteret.

Få fat i en bedemand i Gentofte på alle tidspunkter af døgnet

Dødsfald kan forekomme om natten såvel som om dagen, og døden tager ikke hensyn til søn- og helligdage. Men det gør Begravelses Services bedemand i Gentofte.

Bedemanden er tilgængelig alle døgnets timer alle dage på tlf. 70 11 24 07 og kører akut ud og afhenter afdøde i private hjem, på hospitaler og plejehjem.

Ring også tlf. 70 11 24 07, såfremt du vil booke et personligt møde med bedemanden om begravelse/bisættelse eller har behov for vejledning i bobehandling, arvesager og testamenter.

Personligt møde med bedemanden afklarer alle detaljer

Bedemanden kommer gerne hjem til dig, der bor i Gentofte, Hellerup, Dyssegård, Jægersborg, Klampenborg, Skovshoved, Ordrup, Charlottenlund og Vangede.

Et planlægningsmøde kan også foregå i vores bedemandsforretning i Hellerup på adressen:

Bernstorffsvej 13a, 2900 Hellerup.

På mødet får du hjælp til udvælgelse af en kiste, urne og kistedekoration, og bedemanden arranger etableringen af et gravsted eller alternativt en askespredning. Hvis du/afdøde ønsker et gravsted med en gravsten, så finder bedemanden en dygtig stenhugger.

På planlægningsmødet giver bedemanden dig også et samlet overblik over udgifterne og tilskudsmulighederne til begravelsen/bisættelsen, for eksempel begravelseshjælp.

Afsked med/uden Folkekirken eller direkte kremering

Begravelse/bisættelse kan foregå fra en af Gentofte og omegnens kirker eller kapeller. For eksempel:

Mariebjerg kirkegårds Kapel
Lyngby Park Kirkgårds Kapel

Foretrækker du/afdøde en afsked, der ikke inkluderer den danske Folkekirke, kan bedemanden selvfølgelig også arrangere dette.

Det samme gælder hvis du/afdøde ønsker en direkte kremering helt uden ceremoni kun med urnenedsættelse eller askespredning.

Vejledning inden for dødsbobehandling

Efter den formelle afsked med afdøde, skal vedkommendes bo gøres op. Det kan være en svær proces at skulle igennem som pårørende i en sorgfyldt tid.

Du kan heldigvis få hjælp med dødsbobehandling af din bedemand i Gentofte. Begravelses Service har nemlig en særlig juridisk afdeling, BSE Bobehandling, med en juridisk rådgiver.

Bedemanden i Gentofte kan tilbyde dig vejledning fra denne rådgiver inden for dødsbobehandling, arv og testamenter.

Høj kvalitet hos Begravelses Services bedemand i Gentofte

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i DS EN1507, som er den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd.

Det sikrer dig kvalitet og personlig service, når vores bedemand i Gentofte assisterer dig.

I de sidste 10 år er der gennemsnitligt fundet 845 bisættelser sted om året i Gentofte Kommune, hvoraf Begravelses Service har været blandt de foretrukne rådgivere til at hjælpe pårørende igennem hele processen omkring et dødsfald og afholdelse af begravelse/bisættelse.