Bedemand i Gladsaxe

Lokal bedemand i Gladsaxe skaber tryghed i en hård tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Gladsaxe hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bedemand
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og Skifterådgiver
Kim Holm
Kim Holm
Bedemand

Er der sket et dødsfald i familien eller vennekredsen, og har du behov for hjælp til at arrangere en smuk afsked med afdøde?

Begravelses Services lokale bedemand i Gladsaxe står klar til at føre dig trygt igennem hele forløbet lige fra afhentning af afdøde til begravelsen/bisættelsen er veloverstået.

Vores juridiske rådgiver bistår også gerne med dødsbobehandlingen efter dødsfaldet.

Du kan altid ringe til bedemanden i Gladsaxe

Et dødsfald kan finde sted på alle tidspunkter af døgnet i hjemmet, på hospitalet eller på plejehjemmet.

Begravelses Services bedemand i Gladsaxe har derfor døgnservice og kører til enhver tid ud og afhenter afdøde – også på søn- og helligdage.

Ring blot på tlf. 70 11 24 07, så kommer bedemanden og hjælper dig.

Kontakt også vores bedemand i Gladsaxe på tlf. 70 11 24 07, hvis du gerne vil træffe aftale om et møde angående planlægning af begravelse/bisættelse eller høre mere om rådgivning inden for dødsbobehandling

Sidste år fandt der over 400 begravelser og bisættelser sted i Gladsaxe Kommune, og Begravelses Services bedemand var en af de foretrukne rådgivere til at hjælpe pårørende i den svære situation.

Personlig hjælp med planlægning af begravelse/bisættelse

Et planlægningsmøde om begravelsebisættelse afholdes på din bopæl og foregår som en personlig samtale mellem dig og bedemanden.

I taler blandt andet om, hvilken type afsked, som du/afdøde ønsker.

Skal det være en traditionel begravelse/bisættelse, så har bedemanden et stort kendskab til Gladsaxe og omegnens mange smukke kirker og kapeller, for eksempel:

Gladsaxe Kirkegårds kapel

Ønsker du/afdøde en afsked, der ikke indbefatter kirkens deltagelse, så kan bedemanden være behjælpelig med at arrangere en afskedsceremoni med ledelse af en dygtigt og empatisk ceremonileder. Læs mere om afskedsceremonier her.

Såfremt slet ingen formel afsked med afdøde ønskes, så sørger bedemanden for, at afdøde kremeres direkte og urnen nedsættes i et kendt/ukendt gravsted, eller at der foretages en askespredning.

Kompetent assistance til dødsbobehandling

Som allernærmeste pårørende til en afdød skal du også sørge for opgørelsen af dødsboet. Dette sker via skifteretten.

Hos Begravelses Service har vi egne juridiske rådgivere. Dette betyder at du udover hjælp til begravelsen også får hjælp til kontakt med Skifteretten, opgørelse af dødsboet og henstand med betaling af begravelsesudgifterne indtil dødsboet er færdigbehandlet.