Bedemanden i Glostrup

Lokal bedemand i Glostrup hjælper dig i den svære tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Glostrup hele døgnet

Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Kim Holm
Kim Holm
bedemand
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og skifterådgiver

Tiden efter en elsket persons bortgang er emotionel, og det kan føles som en uoverstigelig udfordring at skulle arrangere en begravelse/bisættelse.

Som pårørende står du heldigvis ikke alene med ansvaret.

Begravelses Services bedemand i Glostrup har mange års erfaring med at føre pårørende trygt igennem processen fra et dødsfald er sket, til en smuk begravelse/bisættelse er afholdt.

Vores rådgivere hjælper også gerne med alle detaljerne omkring dødsbobehandling.

Bedemanden i Glostrup kører ud akut – ring på alle tidspunkter af døgnet

Begravelses Services bedemand i Glostrup sidder altid klar til at tage telefonen og køre ud og hente en afdød, hvad end dødsfaldet er sket på hospital, plejehjem eller i et privat hjem.

Ring blot på tlf. 70 11 24 07, så kommer den vagthavende bedemand og hjælper dig.

Ring også til Begravelses Service, hvis du har behov for at booke en samtale om planlægning af en begravelse/bisættelse eller ønsker hjælp til dødsbobehandling.

Vores lokale bedemand i Glostrup besøger dig i dit hjem, eller samtalen kan foregå på Begravelses Services nærmeste kontor:

Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

Personlig samtale om alle detaljerne for begravelse/bisættelse

En samtale med den lokale bedemand i Glostrup indbefatter, at du får et komplet overblik over omkostninger ved begravelsen/bisættelsen samt hvilke muligheder for tilskud, der findes.

Du vælger kiste, urne samt en kistedekoration, og bedemanden igangsætter processen omkring etablering af et gravsted. Skal en gravsten stå på graven, så sætter bedemanden dig endvidere i forbindelse med en stenhugger.

Begravelse eller bisættelse fra kirke/kapel
eller anden afsked med afdøde

Traditionel begravelse/bisættelse eller anden form for afsked

Bedemanden i Glostrup kan arrangere en traditionel begravelse/bisættelse fra en kirke eller kapel i Glostrup og omegn, for eksempel:

Glostrup Krematoriums Kapel

Som alternativ til dette tilbyder Begravelses Service en afskedsceremoni uden Folkekirkens deltagelse, hvor en ceremonileder fører jer igennem afskeden med jeres kære.

Find flere oplysninger om ceremoniledere og afskedsceremonier her.

Ønsker du/afdøde slet ingen afskedsceremoni, så kan bedemanden i Glostrup sørge for en di-rekte kremering med askespredning eller urnenedsættelse i kendt/ukendt gravsted.

Få hjælp med dødsbehandling af en juridisk rådgiver

Dødsbobehandling kan ligesom planlægning af begravelse/bisættelse være svært at skulle tage stilling til, når man er i sorg over en elsket persons død.

Din lokale bedemand i Glostrup har derfor en juridisk rådgiver tilknyttet via Begravelses Services særlige juridiske afdeling, BSE Bobehandling.

Rådgiveren kan bistå dig med kompetent vejledning inden for dødsbobehandling, testamente og arvesager.