Bedemand i Helsinge

Bedemand i Helsinge giver dig hjælp og omsorg i sorgens tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Helsinge hele døgnet

Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Carsten Mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Peter Thomasen
Peter Thomasen
Arv- og Skifterådgiver

Går én, der står dit hjerte nær, bort fra denne verden, så er Begravelses Services lokale bedemand i Helsinge til rådighed med omsorg og vejledning til planlægning af begravelse/bisættelse.

Vores bedemand har årelang erfaring med at føre pårørende sikkert igennem processen fra dødsfald til begravelse/bisættelse og kan også tilbyde hjælp med dødsbobehandling.

Bedemanden i Helsinge er tilgængelig til enhver tid

En elsket persons død kan indtræffe på alle tider af døgnet, og du kan derfor altid få fat i din lokale bedemand i Helsinge via døgnservice på tlf. 70 11 24 07.

Det gælder også på søndage og helligdage.

Du kan også ringe på tlf. 70 11 24 07, såfremt du har behov for at bestille en personlig samtale med bedemanden i Helsinge om tilrettelæggelse af en begravelse/bisættelse.

Bedemanden er bosat i Helsinge og kommer på besøg hjemme hos dig, der bor Helsinge og omegn.

Planlægningssamtale om begravelse/bisættelse

I løbet af samtalen gennemgår du og bedemanden hele forløbet for begravelsen/bisættelsen.

Du udvælger en kiste, urne og kistedekoration, og bedemanden sørger for etablering af et gravsted eller foretagelse af en askespredning. Bedemanden forbinder dig også med en stenhugger, såfremt du/afdøde ønsker en gravsten.

Begravelse i lokal kirke eller kapel i Helsinge og omegn

Begravelses Services bedemand i Helsinge kender lokalområdet og kan arrangere en traditionel begravelse/bisættelse i én af egnens mange smukke kirker og kapeller, for eksempel:

Skansekapellet i Hillerød

Ceremoni uden kirke eller direkte kremering

Hvis du/afdøde ønsker en begravelse uden Folkekirkens tilstedeværelse, så arrangerer vores bedemand i Helsinge med glæde en afskedsceremoni ledet af en dygtig ceremonileder.

Læs om afskedsceremonier her.

Ønsker du/afdøde ikke nogen form for ceremoni i forbindelse med dødsfaldet, så sørger bedemanden gerne for en direkte kremering med urnenedsættelse eller askespredning.

Rådgivning inden for dødsbobehandling

Begravelses Services bedemand i Helsinge kan udover hjælp til planlægning af begravelse/bisættelse og andre typer afsked også sørge for, at du får kompetent rådgivning inden for dødsbobehandling, arvesager og testamente.

Begravelses Service har sin egen juridiske rådgiver, der med mange års erfaring på feltet sørger for, at du kan være tryg og rolig under hele dødsbobehandlingsprocessen.