Bedemanden i Herlev

Din lokale bedemand i Herlev er mere end en bedemand.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Herlev hele døgnet

Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Bo+Holtenbang+1_
Bo Holtenbang
Bedemand
peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand

Når et menneske går bort, ændres livet for personens pårørende for altid.

For dig, der var allernærmest, er forandringen størst, og det er også tit dig, der skal stå for begravelse/bisættelse.

Din lokale bedemand i Herlev – BSE Begravelses Service – er i denne situation ikke blot en kompetent bedemand, men også en omsorgsfuld rådgiver, der står klar til at guide dig trygt igennem hele processen.

Ring akut ved dødsfald eller aftal møde om planlæggelse begravelse/bisættelse

Du kan træffe en bedemand i Herlev døgnet rundt på telefon 70 11 24 07.

Bedemanden står altid klar til at køre ud og hjælpe dig med at håndtere et dødsfald på hospital, plejehjem eller privat bopæl.

Ring også, såfremt du ønsker at aftale et personligt møde med en bedemand om planlæggelse af begravelse/bisættelse, afskedsceremoni eller direkte kremering.

BSE Begravelses ervices bedemand i Herlev dækker hele Herlev Kommune og omegn.

Sidste år fandt der over 300 bisættelser sted i kommunen, og BSE Begravelses Service var én af de foretrukne begravelsesrådgivere til at støtte og rådgive i den svære situation.

Personligt møde om planlægning af begravelse/bisættelse

Planlæggelsen af en begravelse/bisættelse foregår som en rar, personlig samtale mellem dig og BSE Begravelses Services bedemand i Herlev.

Bedemanden kommer hjem til dig, og under samtalen gennemgår I blandt andet valg af kiste, urne, dekoration af kisten, gravsted samt gravsten.

Bedemanden giver dig også et komplet overblik over alle udgifter og muligheder for tilskud i forbindelse med begravelse/bisættelse, herunder begravelseshjælp.

Kirke, kapel, unik afskedsceremoni eller direkte kremering

BSE Begravelses Services bedemand i Herlev kender lokalområdet indgående og kan arrangere en smuk begravelse/bisættelse i en af egnens kirker og kapeller:

Herlev Hospitals kapel

Bispebjerg kirkegårds kapel

Alternativt kan bedemanden hjælpe med at planlægge en unik afskedsceremoni uden for Folke-kirken under ledelse af en ceremonileder.

Læs mere om afskedsceremonier uden for Folkekirken her.

Såfremt at du/afdøde ikke ønsker nogen form for officiel afsked, sørger din lokale bedemand i Herlev gerne for at arrangere en direkte kremering med askespredning eller urnenedsættelse.

Kompetent rådgivning og hjælp til dødsbobehandling

Som nær pårørende til en afdød skal du udover at planlægge begravelse/bisættelse ofte også stå for behandlingen af afdødes bo.

Det kan være en svær og nærmest uoverkommelig opgave at skulle påtage sig alene.

BSE Begravelses Services bedemand i Herlev har af den grund en juridisk rådgiver tilknyttet, der kan tilbyde dig professionel vejledning inden for dødsbobehandling.

Råd-giveren er en del af BSE Begravelses Services juridiske afdeling, BSE Bobehandling.