Bedemand i Høje-Taastrup

Bedemand i Høje-Taastrup er der for dig i en svær tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Høje-Taastrup hele døgnet

Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Livsceremonier
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand

Har du mistet én, som du elsker, så er Begravelses Services lokale bedemand i Høje-Taastrup klar med den erfaring og omsorg, der skal til for, at du kommer trygt igennem tilrettelæggelsen af afdødes begravelse/bisættelse.

Vores bedemand i Høje-Taastrup har et stort kendskab til lokalområdets kirker og kapeller og kan hjælpe dig med at løse alle de mange opgaver, der er forbundet med et dødsfald – det gælder også dødsbobehandling.

Bedemanden i Høje-Taastrup er altid tilgængelig på telefon 70 11 24 07 alle døgnets timer –på hverdage, søn-, og helligdage, og kører ud akut ved dødsfald i hjemmet, på plejehjem og hospital.

Bedemanden kan også kontaktes på 70 11 24 07, hvis du ønsker at træffe aftale om en personlig samtale angående planlægning af en begravelse/bisættelse eller ønsker vejledning i behandling af boet efter en afdød.

Planlægning af begravelse/bisættelse sker på et personligt møde

Når en begravelse/bisættelse skal tilrettelægges, så kommer den lokale bedemand i Høje-Taastrup på besøg i dit hjem, og sammen planlægger I ceremonien.

På mødet sørger bedemanden for, at du får et komplet overblik over omkostningerne ved begravelsen/bisættelsen samt oplysninger om muligheden for at modtage tilskud, såsom begravelseshjælp.

Bedemanden hjælper dig også i valget af en kiste, urne og kistedekoration, og arrangerer efter dit/afdødes ønske et gravsted eller en askespredning.

Såfremt en gravsten skal stå på gravstedet, kontakter din bedemand en stenhugger.

Klassisk begravelse/bisættelse, afskedsceremoni eller direkte kremering

Begravelses Services bedemand i Høje-Taastrup kender lokalområdet indgående og har gode erfaringer med at arrangere smukke begravelser/bisættelser fra egnens kirker og kirkegårdskapeller:

Hvidovre hospitals kapel

Glostrup krematories kapel 

Hvis du/afdøde foretrækker at tage afsked uden den danske Folkekirkes involvering, så kan bedemanden planlægge en særlig afskedsceremoni under ledelse af en ceremonileder.

Find mere information om ceremoni uden for kirken her.

Ønsker du/afdøde ikke nogen form for formel afsked med denne verden, så kan bedemanden arrangere en direkte kremering.

Efter kremeringen sættes urnen ned i et kendt/ukendt gravsted, eller der kan foretages en askespredning.

Rådgivning inden for arvesager, testamente og dødsbo

Efter begravelsen/bisættelsen skal du som nær pårørende tage stilling til opgørelsen af afdødes bo.

Din lokale bedemand i Høje-Taastrup har via Begravelses Services særlige juridiske afdeling, BSE Bobehandling, en juridisk rådgiver tilknyttet.

Rådgiveren kan bistå dig med råd og vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten.

Få også hjælp med arvesager og testamente.