Bedemand i Hørsholm

Din lokale bedemand i Hørsholm står klar med støtte og vejledning.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Hørsholm hele døgnet

Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bedemand
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og Skifterådgiver

Begravelses service – Hørsholm

Usserød Kongevej 7B 2970 Hørsholm

Begravelses service deler kontor med Clever Skincare ved Hørsholm Midtpunkt, centralt i Hørsholm.

Oplever du et dødsfald i familien eller vennekredsen, så er din lokale bedemand fra Begravelses Service i Hørsholm klar med støtte og rådgivning i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vores bedemand har et godt kendskab til Hørsholm og omegn og sikrer dig trygge rammer i hele forløbet fra dødsfaldet er sket til begravelsen/bisættelsen er gennemført på smuk og stemningsfuld vis.

Kontakt en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt

Dødsfald kan ske om natten såvel som om dagen, og du kan ringe til vores lokale bedemand i Hørsholm alle døgnets timer på tlf. 70 11 24 07. Det gælder også på søn- og helligdage.

Uanset hvornår du ringer, så er en bedemand fra Begravelses Service klar til at køre ud og assistere dig, hvad end et dødsfald er sket derhjemme, på et ældrehjem eller på et hospital.

Du kan også ringe og bestille et møde med bedemanden i Hørsholm om planlægning af en begravelse/bisættelse.

Bedemanden hjælper dig med alle detaljer omkring begravelsen/bisættelsen

Planlæggelsen af en begravelse/bisættelse finder sted som en samtale mellem dig og bedemanden, der besøger dig i dit hjems trygge rammer.

Begravelse eller bisættelse fra kirke/kapel
eller anden afsked med afdøde

Begravelse/bisættelse i lokal kirke eller kapel

Der er mange smukke kirker og kapeller i Hørsholm  og omegn. Vores lokale bedemand i Hørsholm kender dem alle og kan hjælpe med at arrangere en smuk og mindeværdig begravelse/bisættelse i din/afdødes foretrukne kirke eller kapel.

 

Begravelse uden for Folkekirken eller direkte kremering

Hvis du/afdøde ønsker en bisættelse/begravelse uden for Folkekirken, så kan Begravelses services bedemand i Hørsholm sørge for, at afdøde sendes afsted med en smuk afskedsceremoni ledet af en erfaren ceremonileder.

Læs mere om, hvordan begravelse uden for Folkekirken foregår her.

Arv- og Skifterådgivning

Efter afskeden med afdøde følger en proces, hvor vedkommendes bo skal gøres op. Dødsbobehandling kan være en svær opgave at skulle håndtere som pårørende i en tid, hvor sorgen fylder meget, og du kan få behov for kompetent, saglig assistance.

Bedemanden i Hørsholm har netop af den grund sin egen arv- og skifterådgiver tilknyttet, der sidder hos Begravelses service. særlige dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling.

Bedemanden kan således tilbyde dig vejledning inden for dødsbobehandling, testamenter og arvesager fra en juridisk rådgiver med stor erfaring og ekspertise på området.