Bedemanden i Hvidovre

Lokal bedemand i Hvidovre med mange års erfaring.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Hvidovre hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og skifterådgiver

Står du i en situation, hvor du har mistet én af dine kære, så er Begravelses Services lokale bedemand i Hvidovre klar til at være din omsorgsfulde vejleder og sparringspartner igennem hele planlægningen af en begravelse/bisættelse.

Vores bedemand i Hvidovre har et stort kendskab til lokalområdet og mange års erfaring i at løse alle de mange opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald og den efterfølgende begravelse/bisættelse.

Bedemanden er tilgængelig på telefonen dag og nat

Begravelses Services bedemand i Hvidovre kan du altid kontakte på telefon 70 11 24 07.

Bedemanden er ved telefonen alle døgnets timer – både på hver-, søn-, og helligdage, og kører ud akut ved dødsfald i hjemmet, på plejehjemmet eller på hospital i hele Hvidovre Kommune.

Sidste år fandt der over 475 bisættelser sted i kommunen, og Begravelses Services bedemand var én af de foretrukne til at hjælpe og rådgive i den svære situation.

Tryg og personlig planlægning af begravelse/bisættelse

Når en begravelse/bisættelse skal arrangeres, kommer bedemanden i Hvidovre på besøge i dit hjem, og i fællesskab planlægger I begravelsen/bisættelsen.

Alternativt er du også meget velkommen til at møde bedemanden i Begravelses Services bedemandsforretning på adressen:

Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre

I forbindelse med planlægningsmødet giver bedemanden dig et komplet overblik over omkostningerne ved begravelsen/bisættelsen samt information om mulighederne for at modtage tilskud, deriblandt begravelseshjælp.

Bedemanden hjælper dig også med at finde en flot kiste, urne og kistedekoration, og arrangerer etablering af et gravsted eller en stemningsfuld askespredning.

Såfremt du/afdøde gerne vil have en gravsten på gravstedet, kontakter bedemanden en stenhugger.

Begravelse/bisættelse, ceremoni uden for kirken eller direkte kremering

Begravelses services lokale bedemand i Hvidovre kender området indgående og kan arrangere en smuk begravelse/bisættelse i en af egnens kirker og kapeller:

Hvidovre hospitals kapel
Glostrup krematoriums kapel

Hvis du/afdøde ønsker at tage afsked uden kirkens indblanding, så kan bedemanden planlægge en mindeværdig afskedsceremoni under ledelse af en erfaren ceremonileder.

Find mere information om begravelse uden for kirken her.

Ønsker du/afdøde ikke, at der skal være nogen form for afskedsceremoni, så kan bedemanden sørge for en direkte kremering, hvor urnen efter kremering sættes ned i et kendt/ukendt grav-sted, eller der foretages en askespredning.

Hjælp og vejledning med dødsbobehandling

Opgørelsen af afdødes bo er én af de opgaver, du som pårørende står med efter begravelsen/bisættelsen.

Din lokale bedemand i Hvidovre kan tilbyde dig kompetent vejledning på området via en juridisk rådgiver.

Rådgiveren er en del af Begravelses Services dedikerede dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling, og har stor erfaring og ekspertise inden for dødsbobehandling ved skifteretten samt arvesager og testamente.