Bedemanden i Kastrup

Hjælp ved dødsfald – kontakt din lokale bedemand i Kastrup.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Kastrup hele døgnet

Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Robin Wagner
Robin Wagner
Assistent
Ane Christensen
Ane Christensen
Livsceremonier

Tiden efter et dødsfald er ofte fyldt med sorg og savn. Mange spørgsmål melder sig, ligesom der opstår en række praktiske opgaver, du som efterladt skal tage stilling til inden for et kort tidsrum.

Lad Begravelses Services bedemand i Kastrup hjælpe dig i denne svære tid.

Bedemanden har mangeårig erfaring med at tilrettelægge begravelser, bisættelser og afskedsceremonier og kan også bistå dig med kompetent rådgivning, når afdødes bo skal afsluttes i Skifteretten.

Du kan altid ringe akut eller aftale tid til et møde

Du kan træffe den lokale bedemand i Kastrup på tlf. 70 11 24 07 alle døgnets 24 timer.

Bedemanden hjælper dig akut, når et dødsfald er sket og afhenter afdøde så hurtigt som muligt, hvad end døden er indtruffet i hjemmet, på hospitalet eller på plejehjemmet.

Du kan også ringe og bestille tid til en personlig samtale om planlægning af en bisættelse, begravelse eller anden type afskedsceremoni.

Samtalen kan finde sted hjemme hos dig, men du er selvfølgelig også velkommen i Begravelses Services nærmeste bedemandsforretning på adressen:

Højdevej 52, 2300 København S (over for Sundby Kirkegård)

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd, DS EN1507.

Du kan derfor være sikker på, at du får personlig behandling og vejledning af høj kvalitet, når vores bedemand i Kastrup hjælper dig igennem processen omkring et dødsfald.

Begravelse/bisættelse eller anden afsked med afdøde

Begravelses Services bedemand i Kastrup kan arrangere en begravelse eller bisættelse fra en kirke eller kirkegårdskapel i Kastrup og omegn.

Som alternativ til dette planlægger bedemanden gerne en ceremoni, der ikke inkluderer Folkekirken, såfremt dette er dit/ afdødes ønske.

En sådan ceremoni kan foregå under ledelse af en erfaren ceremonileder, der sørger for en unik og stemningsfuld afsked med afdøde.

Direkte kremering med nedsættelse af urnen i et gravsted eller askespredning er naturligvis også en mulighed, hvis du/afdøde ikke ønsker nogen som helst form for formel afsked, hvilket kaldes ”direkte kremering.

Vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten

Begravelses Services bedemand i Kastrup har sin egen dødsbobehandlingsafdeling, BSE Bobehandling, med en juridisk rådgiver tilknyttet.

Denne rådgiver kan hjælpe dig i tiden efter begravelsen/bisættelsen, når afdødes bo skal behandles ved skifteretten, og der skal tages stilling til arv og testamente.