Bedemand i Lyngby

Din lokale bedemand i Lyngby er klar til at hjælpe i den svære tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand fra Lyngby hele døgnet

Bo+Holtenbang+1_
Bo Holtenbang
Bedemand
peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame

Planlægning af en begravelse/bisættelse indbefatter mange opgaver, som kan være svære at stå alene med i en allerede hård tid, hvor en elsket person er død.

Lad derfor BSE Begravelses Services erfarne bedemand i Lyngby hjælpe dig igennem processen omkring planlægning af en smuk afsked med afdøde.

Bedemand i Lyngby kører ud hele døgnet – ring når som helst

BSE Begravelses Services bedemand i Lyngby er parat ved telefonen og hjælper akut ved dødsfald i hele Lyngby Taarbæk Kommune døgnet rundt.

Uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet, står bedemanden klar til at køre ud i rustvognen og afhente afdøde.

Den vagthavende bedemand kan træffes på tlf. 70 11 24 07 nat og dag på hverdage såvel som søn- og helligdage.

Ring også til 70 11 24 07 for at arrangere et møde med bedemanden i Lyngby angående planlægning af bisættelse/begravelse.

Bedemanden kommer på besøg hos dig i dit hjem i Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Virum, Lundtofte, Hjortekær eller Taarbæk.

Du er også meget velkommen i BSE Begravelses Services nærmeste bedemandsforretning på adressen:

Bernstoffsvej 13a, 2900 Hellerup

Begravelse/bisættelse planlægges i detaljer sammen med bedemanden

Alle detaljer omkring planlæggelsen af bisættelsen/begravelsen gennemgås i fællesskab af dig og den lokale bedemand i Lyngby.

Det gælder valg af kiste, urne, kistedekoration samt etable-ring af gravsted eller askespredning.

Bedemanden kontakter også en stenhugger, hvis du ønsker en gravsten på afdødes gravsted.

Alle omkostningerne ved bisættelsen/begravelsen får du selvfølgelig også overblik over, og bedemanden informerer dig om tilskudsmuligheder – for eksempel Begravelseshjælp.

På mødet taler I også om, hvorvidt du/afdøde ønsker en ceremoni i kirke/kapel, en alternativ afskedsceremoni uden for kirken eller en direkte kremering.

Bedemanden i Lyngby er garant for kvalitet og personlig service

BSE Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i DS EN1507, der er den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd.

Du er således garanteret høj kvalitet og personlig service, når vores bedemand i Lyngby hjælper dig igennem forløbet omkring planlægning af en begravelse/bisættelse.

I Lyngby Taarbæk Kommune fandt der sidste år mere end 555 bisættelser sted, og BSE Begravelses Service var en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og vejlede pårørende i den svære situation.

Få hjælp med dødsbobehandling arvesager og testamente

Udover hjælp til planlægning af begravelse/bisættelse tilbyder din lokale bedemand i Lyngby også vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager samt testamente.

Vejledningen udføres af BSE Begravelses Services juridiske rådgiver, der har stor kompetence og erfaring på området.