Bedemand i Lyngby

Din lokale bedemand i Lyngby er klar til at hjælpe i den svære tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand fra Lyngby hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Kim Holm
Kim Holm
Bedemand
Jin Kersø
Jin Kersø
Arv- og skifterådgivning

Planlægning af en begravelse/bisættelse indbefatter mange opgaver, som kan være svære at stå alene med i en allerede hård tid, hvor en elsket person er død.

Lad derfor Begravelses Services erfarne bedemand i Lyngby hjælpe dig igennem processen omkring planlægning af en smuk afsked med afdøde.

Bedemand i Lyngby kører ud hele døgnet – ring når som helst

Begravelses Services bedemand i Lyngby er ved telefonen og hjælper akut ved dødsfald i hele Lyngby Taarbæk Kommune døgnet rundt.

Uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet, kan bedemanden arrangere at afdøde hentes inden for et par timer. 

Den vagthavende bedemand kan træffes på tlf. 70 11 24 07 nat og dag på hverdage såvel som søn- og helligdage.

Ring også til 70 11 24 07 for at arrangere et møde med bedemanden i Lyngby angående planlægning af bisættelse/begravelse.

Bedemanden kommer på besøg hos dig i dit hjem i Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Virum, Lundtofte, Hjortekær eller Taarbæk.

Du er også meget velkommen i Begravelses Services nærmeste bedemandsforretning på adressen:

Bernstoffsvej 13a, 2900 Hellerup

Begravelse/bisættelse planlægges i detaljer sammen med bedemanden

Alle detaljer omkring planlæggelsen af bisættelsen/begravelsen gennemgås i fællesskab af dig og den lokale bedemand i Lyngby.

Det gælder valg af kiste, urne, kistedekoration samt etable-ring af gravsted eller askespredning.

LBedemanden kontakter også en stenhugger, hvis du ønsker en gravsten på afdødes gravsted.

Alle omkostningerne ved bisættelsen/begravelsen får du selvfølgelig også overblik over, og bedemanden informerer dig om tilskudsmuligheder – for eksempel Begravelseshjælp.

På mødet taler I også om, hvorvidt du/afdøde ønsker en ceremoni i kirke/kapel, en livsceremoni uden for kirken eller en direkte kremering.

Bedemanden i Lyngby er garant for kvalitet og personlig service

Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i DS EN1507, der er den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd.

Du er således garanteret høj kvalitet og personlig service, når vores bedemand i Lyngby hjælper dig igennem forløbet omkring planlægning af en begravelse/bisættelse.

I Lyngby Taarbæk Kommune fandt der sidste år mere end 555 bisættelser sted, og Begravelses Service var en af de foretrukne begravelsesrådgivere til at hjælpe og vejlede pårørende i den svære situation.

Få hjælp med dødsbobehandling, arvesager og testamente

Udover hjælp til planlægning af begravelse/bisættelse tilbyder din lokale bedemand i Lyngby også vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager samt testamente.

Vejledningen udføres af Begravelses Services juridiske rådgiver, der har stor kompetence og erfaring på området.