Bedemand i Nærum

Hjælp og omsorg i en svær tid – bedemand i Nærum står til rådighed.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Nærum hele døgnet

Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Robin Wagner
Robin Wagner
Assistent
Arne Hansen
Arne Hansen
Bedemand
Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand

Som nær pårørende til et menneske, der netop er gået bort, kan du have behov for at få professionel hjælp til at løse alle de mange opgaver, der opstår i forlængelse af dødsfaldet.

Det kan være afhentning af afdøde, planlægning af begravelse/bisættelse og assistance med bobehandling ved skifteretten.

Den lokale bedemand i Nærum har mange års erfaring på området og er altid klar til at vejlede og rådgive dig

Akut assistance ved dødsfald – ring til bedemand i Nærum døgnet rundt

Døden tager ikke hensyn til, om det er hverdag, weekend, dag eller nat – men det gør den lokale bedemand i Nærum, der har vagttelefonen åbent alle døgnets timer alle årets dage. Ring på tlf. 70 11 24 07.

Bedemanden fra BSE Begravelses Service står altid parat til at køre ud i rustvognen og afhente en afdød i privat hjem, på hospitalet eller alderdomshjemmet.

Ring også på 70 11 24 07 for at aftale et begravelsesmøde med bedemanden eller en samtale om dødsbobehandling, arv og testamente.

Planlægning af afsked med afdøde – personligt møde med bedemanden i Nærum

At arrangere en begravelse/bisættelse indbefatter et væld af detaljer og opgaver, som bedemanden i Nærum hjælper dig med at få overblik over på et begravelsesmøde.

Bedemanden kommer hjem til dig, så mødet foregår i vante og trygge omgivelser.

Sammen tager i stilling til hvilken type ceremoni du/afdøde ønsker; valg af kiste, urne, bårebuket og anden dekoration ved ceremonien samt gravsted, mindesten eller askespredning.

Du får også en komplet en økonomisk oversigt over alle udgifter og tilskudsmuligheder i forbindelse med begravelsen/bisættelsen.

Vejledning inden for dødsbobehandling, arvesager og testamenter

Behandling af afdødes bo samt spørgsmål om arv og testamenter er ting, som du som efterladt skal forholde dig til i en allerede hård tid præget af sorg og savn.

BSE Begravelses Service har af den grund sin egen juridiske afdeling, BSE Bobehandling.

Vores juridiske rådgiver har mange års ekspertise inden for dødsbobehandling og kan føre dig sikkert igennem processen ved skifteretten.

Tag kontakt til din lokale bedemand i Nærum på tlf. 70 11 24 07 for at høre mere.