Bedemand i Ordrup

Din lokale bedemand i Ordrup hjælper dig før og efter begravelsen.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Ordrup hele døgnet

Bo Holtenbang
Bo Holtenbang
Bedemand
Robin Wagner
Robin Wagner
Assistent
Maria Karup
Maria Karup
Bededame
Annelise Foltmar
Annelise Foltmar
Arv- og skifterådgiver

Begravelses service – Ordrup

Bernstorffsvej 13a
2900 Hellerup

En elsket persons bortgang er ensbetydende med stor sorg og savn for de pårørende, der samtidigt skal forholde sig til alle de mange praktiske opgaver, der opstår i kølvandet på et dødsfald.

Begravelses Services bedemand i Ordrup kan hjælpe pårørende akut med afhentning af afdøde, bistå med planlægning af begravelse/bisættelse og assistere med dødsbobehandling ved skifteretten.

Du kan altid få akut assistance af en bedemand i Ordrup

Du kan få brug for en bedemand på alle tidspunkter af døgnet og derfor er Begravelses Services bedemand i Ordrup naturligvis også tilgængelig på vagttelefonen dag og nat både i hverdagene, weekenderne og på helligdage.

Ring på tlf. 70 11 24 07, så får du kontakt med bedemanden, der står klar til at køre ud og hjælpe dig akut ved dødsfald.

Ring også på tlf. 70 11 24 07, såfremt du gerne vil aftale et begravelsesmøde med bedemanden, eller hvis du ønsker vejledning inden for dødsbobehandling ved skifteretten samt hjælp med rydning/salg af dødsbo.

Personligt begravelsesmøde med bedemanden i Ordrup

Den lokale bedemand i Ordrup møder personligt op hjemme hos dig, og I får sammen alle detaljerne omkring afskeden med afdøde på plads.

Du kan også træffe din bedemand i Begravelses Services nærmeste bedemandsforretning på adressen:

Bernstoffsvej 13a, 2900 Hellerup

En afsked med en afdød kan tage flere former, og på begravelsesmødet tilrettelægger du og bedemanden i fællesskab netop den type ceremoni, som du/afdøde ønsker.

Det kan være en traditionel kirkelig begravelse/bisættelse fra en lokal kirke eller kapel, en borgerlig afskedsceremoni med sang, musik taler m.m. eller direkte kremering med askespredning eller urnenedsættelse.

Vejledning i dødsbobehandling, skifteret og arvesager

Begravelses Service har sin egen juridiske afdeling – BSE Bobehandling og vores juridiske rådgiver kan vejlede dig kyndigt i arvesager og testamenter, assistere med dødsbobehandling ved skifteretten samt være behjælpelig med både rydning og salg af afdødes bo.

Du er sikret tryghed, kvalitet og personlig service

Begravelses Services bedemandsforretninger følger bestemmelserne i DS EN1507, som er den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd.

Du kan derfor være sikker på at få god og kompetent behandling, når vores lokale bedemand i Ordrup hjælper dig ved dødsfald og begravelses-/bisættelsesplanlægning.