Bedemand i Skovlunde

Bedemand i Skovlunde er din rådgiver i en svær tid.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Skovlunde hele døgnet

peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand
Bo+Holtenbang+1_
Bo Holtenbang
Bedemand
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame

Et dødsfald giver anledning til sorg og andre svære følelser hos de efterladte, der samtidigt skal forholde sig til planlæggelsen af en begravelse/bisættelse.

BSE Begravelses Services bedemand i Skovlunde kan hjælpe dig med at få overblik over de mange opgaver, der opstår i kølvandet på et dødsfald og planlægge en god afsked med afdøde, hvad end det skal være en kirkelig begravelse/bisættelse, en borgerlig ceremoni eller en direkte kremering.

Ring til bedemanden i Skovlunde døgnet rundt

BSE Begravelses Services bedemand i Skovlunde har forståelse for, at dødsfald kan forekomme på alle tider af døgnet, og sidder derfor til hver en tid klar ved vagttelefonen.

Det betyder, at du kan få kontakt med bedemanden dag og nat alle årets dage – også på helligdage.

Ring på tlf. 70 11 24 07, så får du fat i bedemanden, der både kan hjælpe akut ved dødsfald samt assistere dig i forløbet op til, under og efter en begravelse/bisættelse.

Planlæg afskeden med afdøde sammen med bedemanden

Der indgår mange detaljer, valg og fravalg i planlæggelsen af en begravelse/bisættelse, og bedemanden i Skovlunde hjælper dig med at få overblik over disse på et begravelsesmøde.

Begravelsesmødet foregår ved, at bedemanden besøger dig i dit hjem.

I har en rar samtale om hvilken type ceremoni, som du/afdøde ønsker og tager sammen stilling til blandt andet valg af en kiste og urne, blomsterdekorationer, gravsted eller askespredning samt gravsten/mindesten.

Bedemanden sørger selvfølgelig for, at du får det fulde økonomiske overblik over alle udgifterne til ceremonien samt information om muligheder for tilskud fx Begravelseshjælp.

Få hjælp med processen efter begravelsen/bisættelsen

Dødsbobehandling er én af de mange opgaver, du som pårørende står tilbage med efter begravelsen/bisættelsen.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem der har ansvar og pligt til hvad i forbindelse med boet efter en afdød.

BSE Begravelses Service har heldigvis en dedikeret juridisk afdeling med en rådgiver, der kan give dig kompetent rådgivning inden for dødsbobehandling ved skifteretten.

Du kan også få assistance med arvesager, testamenter samt rydning og salg af afdødes bo, hvis du har behov for dette.

Kontakt blot bedemanden i Skovlunde på tlf. 70 11 24 07.