Bedemand i Slagelse, Kalundborg og omegn

Søvndals Begravelses service hjælper ved dødsfald og begravelse.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand i Slagelse og omegn døgnet rundt

DØGNSERVICE 70 11 24 07

Et dødsfald i familien eller vennekredsen giver anledning til sorg og afsavn, men kræver typisk også, at du som nær pårørende forholder dig til planlæggelsen af bisættelse/begravelse.

Søvndals Begravelsesforretning, som i dag er en del af Vestsjællands Begravelses service, er den lokale bedemand på Vestsjælland. Vi har det overblik og den ro, som du måske ikke besidder lige nu, og vi kan hjælpe dig med alle de praktiske opgaver og detaljer, der opstår i kølvandet på et dødsfald.

Kontakt en lokal bedemand fra Slagelse døgnet rundt

Du kan ringe til vores bedemand i Vestsjælland hele døgnet rundt på tlf. 70 11 24 07.

Begravelses Service i Slagelse er i dag slået sammen med Søvndals Begravelsesforretning hvor bedemand Frits Søvndal er tilbage som lokal bedemand i Slagelse og omegn. Ud over bedemand Frits Søvndal kan du møde bedemand Tina Solvej Hansen og hendes mand bedemand Hans Christian Hansen. Tina og Hans bor begge på Helsingevej 39 i Gørlev, hvor du har mulighed for at aftale et møde. Tina og Hans kan også komme og besøge dig.

Bedemanden har døgnservice og kører altid gerne ud akut og hjælper dig med at afhente en afdød i privat hjem, på plejehjem eller hospital.

Kontakt også Begravelses Services lokale bedemand i Slagelse, hvis du gerne vil have assistance til at planlægge en bisættelse/begravelse eller har brug for rådgivning inden for bobehandling ved skifteretten.

Tilrettelæg begravelse/bisættelse på personligt møde med bedemanden

Den lokale bedemand i Sydsjælland er bosat i Slagelse og Gørlev og kommer på personligt besøg hos dig, der bor på Vestsjælland.

På planlægningsmødet taler du og bedemanden om, hvorvidt du/afdøde ønsker en traditionel begravelse/bisættelse i kirke/kapel, en Livsceremoni udenfor kirken eller direkte kremering.

I forbindelse med dette gennemgår I i fællesskab:

  • Valg af urne, kiste og kistedekoration
  • Gravsted og gravsten eller askespredning
  • Udgifter og tilskudsmuligheder, fx Begravelseshjælp
Søvndals Begravelses service

Få råd og vejledning til dødsbobehandling, arvesager og testamente

Opgørelse af den afdøde persons bo er endnu en opgave, som du som nær pårørende skal forholde dig til i en følelsesmæssigt turbulent tid.

Udover at hjælpe med at arrangere begravelsen/bisættelsen, tilbyder Begravelses Services bedemand i Sydsjælland derfor også vejledning inden for behandling af dødsbo.

Begravelses Service har sin egen juridiske afdeling, BSE Bobehandling.

Vores juridiske rådgiver har mange års erfaring med dødsbobehandling og sørger for, at du kan slippe bekymringer og have ro i sindet under hele forløbet.

Tryghed og personlig service hos din bedemand i Slagelse

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger følger den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd, DS EN1507.

Det sikrer dig tryghed, kvalitet og personlig service, når du får hjælp med dødsfald og begravelse/bisættelse af vores bedemand på Vestsjælland