Bedemand på Sydsjælland

Lokal bedemand på Sydsjælland hjælper ved dødsfald og begravelse.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand på Sydsjælland hele døgnet

Et dødsfald i familien eller vennekredsen giver anledning til sorg og afsavn, men kræver typisk også, at du som nær pårørende forholder dig til planlæggelsen af bisættelse/begravelse.

Begravelses Services lokale bedemand på Sydsjælland har det overblik og den ro, som du måske ikke besidder lige nu, og kan hjælpe dig med alle de praktiske opgaver og detaljer, der opstår i kølvandet på et dødsfald.

Kontakt Begravelses Services bedemand i Sydsjælland døgnet rundt

Du kan ringe til vores bedemand i Sydsjælland hele døgnet rundt på tlf. 70 11 24 07.

Bedemanden har døgnservice og kører altid gerne ud akut og hjælper dig med at afhente en afdød i privat hjem, på plejehjem eller hospital.

Kontakt også Begravelses Services lokale bedemand i Sydsjælland, hvis du gerne vil have assistance til at planlægge en bisættelse/begravelse eller har brug for rådgivning inden for bobehandling ved skifteretten.

Tilrettelæg begravelse/bisættelse på personligt møde med bedemanden

Den lokale bedemand i Sydsjælland er bosat i Nykøbing F og kommer på personligt besøg hos dig, der bor i Nykøbing F, på Lolland-Falster og i Sydsjælland.

På planlægningsmødet taler du og bedemanden om, hvorvidt du/afdøde ønsker en traditionel begravelse/bisættelse i kirke/kapel, en afskedsceremoni uden kirke eller en direkte kremering.

I forbindelse med dette gennemgår I i fællesskab:

  • Valg af urne, kiste og kistedekoration
  • Gravsted og gravsten eller askespredning
  • Udgifter og tilskudsmuligheder, fx Begravelseshjælp

Få råd og vejledning til dødsbobehandling, arvesager og testamente

Opgørelse af den afdøde persons bo er endnu en opgave, som du som nær pårørende skal forholde dig til i en følelsesmæssigt turbulent tid.

Udover at hjælpe med at arrangere begravelsen/bisættelsen, tilbyder Begravelses Services bedemand i Sydsjælland derfor også vejledning inden for behandling af dødsbo.

Begravelses Service har sin egen juridiske afdeling, BSE Bobehandling.

Vores juridiske rådgiver har mange års erfaring med dødsbobehandling og sørger for, at du kan slippe bekymringer og have ro i sindet under hele forløbet.

Tryghed og personlig service hos din bedemand i Sydsjælland

Alle Begravelses Services bedemandsforretninger følger den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd, DS EN1507.

Det sikrer dig tryghed, kvalitet og personlig service, når du får hjælp med dødsfald og begravelse/bisættelse af vores bedemand i Sydsjælland.