Bedemand i Vanløse

Lokal bedemand i Vanløse er mere end blot en bedemand.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand  fra Vanløse hele døgnet

Arne+Hansen+2_
Arne Hansen
Bedemand
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame

Når et menneske dør, ændres livet for alle personens kære.

For dig, der stod allernærmest, er forandringen størst, og det vil ofte også være dig, der står med ansvaret for at arrangere en mindeværdig afsked med afdøde.

BSE Begravelses Services lokale bedemand i Vanløse kan hjælpe dig med at løfte dette ansvar.

Bedemanden har mange års erfaring med at hjælpe pårørende omsorgsfuldt og trygt igennem hele planlægningen af en begravelse/bisættelse og har en juridisk rådgiver tilknyttet, der kan assistere med dødsbobehandling.

Bedemanden i Vanløse står altid til tjeneste – døgnet rundt

BSE Begravelses Services lokale bedemand i Vanløse kan til enhver tid kontaktes på tlf. 70 11 24 07. Det gælder dag og nat – også på søn- og helligdage.

Den vagthavende bedemand har rustvognen parat og kan afhente en afdød i privat hjem, på hospitalet eller på plejehjemmet.

Telefonnummer 70 11 24 07 er også nummeret, som du skal ringe til, hvis du ønsker at bestille et møde med vores bedemand i Vanløse om tilrettelæggelse af en begravelse/bisættelse eller anden form for afskedsceremoni.

Få hjælp og overblik til at planlægge afskeden

Et planlægningsmøde mellem dig og den lokale bedemand i Vanløse kan foregå i BSE Begravel0ses Services bedemandsforretning på adressen:

Smallegade 38b, 2000 Frederiksberg (ved Café Sokkelund)

Bedemanden kan også komme og besøge dig i dit hjem, såfremt du foretrækker det.

På mødet taler du og bedemanden om omkostninger og tilskudsmuligheder i forbindelse med begravelsen/bisættelsen.

En kiste, urne og dekoration på kisten vælges, og du og bedemanden beslutter om et gravsted skal etableres eller en askespredning skal foretages.

Bedemanden sætter dig også i kontakt med en stenhugger, såfremt du/afdøde har ønske om at få en gravsten på gravstedet.

Mødet indbefatter også en snak om, hvorvidt du/afdøde ønsker en klassisk begravel-se/bisættelse fra kirke eller kapel, eller bedemanden i stedet skal arrangere en unik afskedsceremoni uden for Folkekirken.

Direkte kremering med urnenedsættelse eller askespredning er selvfølgelig også en mulighed, hvis du/afdøde slet ikke ønsker nogen form for ceremoni.

Assistance med behandling af dødsboet

I den emotionelt hårde tid efter en elsket persons bortgang, kan det være svært at skulle forholde sig til alle de mange detaljer, der indgår i opgørelse af afdødes bo.

BSE Begravelses Services lokale bedemand i Vanløse har forståelse for dette og har derfor en juridisk rådgiver tilknyttet igennem BSE Begravelses Services særlige, juridiske afdeling, BSE Bobehandling.

Den juridiske rådgiver bistår dig hellere end gerne i forbindelse med dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente.