Bedemand på Vesterbro

Lokal bedemand på Vesterbro hjælper dig, når sorgen er størst.

KONTAKT OS DØGNET RUNDT.

Kontakt en lokal bedemand fra Vesterbro hele døgnet

peter-thomasen
Peter Thomasen
Bedemand
carsten-mandalay
Carsten Mandalay
Bedemand
Bo+Holtenbang+1_
Bo Holtenbang
Bedemand
Ane Christensen
Ane Christensen
Bededame

Når døden indtræffer hos én, der står dit hjerte nær, så er sorgen stor og altoverskyggende.

I denne svære tid skal du som nær pårørende ofte både arrangere en begravelse/bisættelse og tage stilling til behandlingen af afdødes bo.

Lad BSE Begravelses Services lokale bedemand på Vesterbro hjælpe dig.

Bedemanden har mange års erfaring med at planlægge smukke afskedsceremonier fra kirker og kapeller på Vesterbro og omegn og har en juridisk rådgiver tilknyttet, der kan assistere dig med dødsbobehandling ved skifteretten.

Kom i kontakt med din bedemand på Vesterbro døgnet rundt

Din lokale bedemand på Vesterbro har telefonen åben døgnet rundt alle årets dage.

Ring på tlf. 70 11 24 07 på hverdage, søn- og helligdage, hvis du har behov for akut assistance i forbindelse med dødsfald – for eksempel hjælp til afhentning af en afdød på plejehjem, hospital eller i privat hjem.

Ring også til bedemanden på tlf. 70 11 24 07 såfremt du ønsker a bestille et møde om planlæggelse af en begravelse/bisættelse eller rådgivning om dødsbobehandling.

Bedemanden på Vesterbro er din støtte igennem hele processen

Et planlæggelsesmøde med din lokale bedemand på Vesterbro kan finde sted i én af BSE Begravelses Services bedemandsforretninger i København:

Højdevej 52, 2300 København S

Smallegade 38, 2000 Frederiksberg

Hvis det passer dig bedre at mødet foregår i dit eget hjems trygge rammer, så kommer bedemanden meget gerne på besøg hos dig.

Når du får hjælp af en bedemand fra BSE Begravelses Service, så kan du være sikker på, at det er den samme bedemand, der hjælper dig igennem hele planlægningsprocessen.

Bedemanden er også til stede på begravelsesdagen som en støtte for dig og andre pårørende.

Traditionel ceremoni fra kirke eller kapel på Vesterbro og omegn

Bedemanden på Vesterbro kan arrangere en kirkelig begravelse/bisættelse fra én af Københavns stemningsfulde kirker eller kapeller.

Afskedsceremoni uden Folkekirken eller direkte kremering

En borgerlig ceremoni uden Folkekirkens deltagelse er også en mulighed.

BSE Begravelses Services bedemand på Vesterbro kan sørge for, at en erfaren ceremonileder fører jer igennem en personlig afsked med afdøde skræddersyet efter dine/afdødes ønsker.

Skulle du/afdøde slet ikke ønske nogen form for ceremoniel afsked, så sørger bedemanden gerne for en direkte kremering, hvorefter urnen nedsættes i et gravsted eller asken spredes uden at pårørende behøver at være tilstede.

Vejledning inden for dødsbobehandling, arv og testamente

BSE Begravelses Services bedemand på Vesterbro har sin egen juridiske rådgiver og kan derfor ikke kun være behjælpelig med begravelsesplanlægning, men også tilbyde dig vejledning inden for dødsbobehandling.

Rådgiveren er en del af BSE Begravelses Services juridiske afdeling – BSE Bobehandling – og har stor erfaring med dødsbobehandling, arvesager og testamenter.

Din bedemand på Vesterbro er garant for høj kvalitet og god behandling

BSE Begravelses bedemænd følger bestemmelserne i den europæiske kvalitetsstandard for bedemænd, DS EN1507.

Vores lokale bedemand på Vesterbro går meget op i at give pårørende den bedste service igennem hele forløbet omkring en begravelse/bisættelse.

Bedemanden tager derfor meget gerne imod anmeldelser på trustpilot.dk.