Kistepynt & kistedekoration

Valget af blomster til kranse, båredekorationer og bårebuketter er med til at sætte et personligt præg på afskeden. Blomster skaber en smuk ramme om begravelsen og viser omtanke og kærlighed fra de efterladte. Personer, der ikke har mulighed for at deltage, har mulighed for at sende blomster direkte til afskedsceremonien.

Smuk og personlig kistepynt og kistedekoration

Blomster og kistedekoration leveres af vores trofaste og dygtige gartneri St. Godthaabs Blomster. Alle dekorationer bindes samme dag og leveres til begravelsen eller bisættelsen af Begravelses Service. Bedemanden sørger for bestilling og modtagelse af blomster og kistepynt til begravelsen. Nedenstående billeder er eksempler på kistedekoration og kistepynt.

I gamle dage ansås farven gul som falskhedens farve, hvilket er grunden til, at nogle mennesker i dag stadig vælger at undgå denne farve i forbindelse med kistepynt og kistedekoration. Vi har dog set utallige smukke eksempler, hvor gult benyttes i dekorationen og mener således ikke, at du som pårørende bør ligge under for denne gamle ”skrøne”.

Udvalg af blomster og kistepynt