Dødsannonce / mindeside

Mindesiden er, udover en dødsannonce, et sted, venner og familie kan dele tanker, skrive mindeord og “tænde et lys” for afdøde. Vi opretter en mindeside til alle vores begravelser. Her oplyser vi sted, dato og tidspunkt for ceremonien og sted for evt. mindesamvær med kortvisning. Der er også mulighed for venner og familie at bestille blomster til ceremonien og sende en personlig hilsen.

Mange mennesker ønsker at udtrykke sine tanker og følelser, når et menneske går bort. Men ikke alle har mulighed for at deltage i afskedsceremonien, og andre ikke er i stand til at fortælle dét, de har på sinde. Derfor opretter vi en digitale mindeside, hvor pårørende kan lægge billeder, historier og hilsener op, så alle får mulighed for at sige et ordentligt farvel.

Der findes ikke faste rammer for, hvad der lægges op på mindesiden. Det er op til den enkelte pårørende at minde afdøde, som han eller hun ønsker. Nogle vælger at dele minder fra store begivenheder sammen med afdøde, mens andre fortæller om små episoder, der har haft stor betydning for ens liv. Det kan være alt fra samtaler, rejser og pudsige episoder, som er gode at dele.

At dele tanker, fortællinger og anekdoter om afdøde har stor værdi for den enkelte såvel som fællesskabet, og det kan hjælpe med at bearbejde sorgen.      

Du har som pårørende mulighed for at gøre siden personlig ved for eksempel at lægge egne billeder på.

Når mindesiden er klar, kan du dele den med venner og familie via E-mail og sociale medier.

Mindesiden er et gratis tilbud til vores kunder. Pårørende kan vælge at afslutte mindesiden efter en periode, eller de kan vælge at holde den åben som et varigt minde.