Dødsannonce

Når du mister en, du har kær,  kan du informere omverdenen om, at denne er gået bort. Dette gøres traditionelt via en annonce i en avis – en såkaldt dødsannonce eller online via for eksempel Facebook.

Prisen på en dødsannonce varierer alt efter annoncens størrelse – ligesom med de øvrige annoncer. Ligeledes koster det typisk også ekstra at få symboler, såsom et kors, en fugl eller et hjerte med i annoncen. De fleste aviser har også weekendtakster og farvetillæg (hvis man eksempelvis ønsker et rødt hjerte).

Du bestemmer som udgangspunkt selv, hvad der skal stå i en dødsannonce. De forskellige aviser har deres egen opsætning og tilpasser derfor dit indhold, så det passer til avisens opsætning og typografi.

Prisen på en dødsannonce bestemmes af annoncens størrelse og om du ønsker at indsætte et symbol eller tegning (en såkaldt vignet). Det kan for eksempel være et kors, et hjerte eller et andet symbol, der har betydning for jer. De fleste aviser har en weekendtakst og en hverdagstakst – prisen er typisk højere i weekend end i hverdag.

Begravelses service kan hjælpe dig med indrykning af en dødsannonce i landets forskellige blade og aviser. Vi sørger for indhold, opsætning, korrektur og betaler avisen for annoncen, således at du får udgiften med på den endelige begravelsesregning.

Du kan også selv stå for indrykning af en dødsannonce ved at kontakte den aktuelle avis direkte og bestille en annonce.

Et godt alternativ til en dødsannonce i avis er at bruge de sociale medier, som for eksempel Facebook, hvor det et muligt at slå “annoncen” op på både afdødes profil og jeres egen.