Planlægningsmøde

I forbindelse med dødsfaldet afholder vi sammen et planlægningsmøde, hvor vi kan lære jer at kende, så vi bedst muligt kan hjælpe jer med at arrangere netop den begravelse, I ønsker.

Vi har døgnservice, hvilket betyder at du kan ringe til os, når du har brug det, enten ved akut behov i forbindelse med et dødsfald, eller hvis du vil aftale et planlægningsmøde.

Få svar på dine mange spørgsmål

Som efterladt kan du stå tilbage med mange spørgsmål, når afskedsceremonien skal planlægges. Nogle spørgsmål er mere almindelige end andre. Men der kan meget vel være områder, du som pårørende ikke ved, du skal tages stilling til. Disse områder bliver afdækket på et planlægningsmøde. Sammen bliver vi enige om, hvad der er vigtigt at tage stilling til før afskedsceremonien, og hvad der kan vente til efter mindehøjtideligheden. Vi forsøger at efterkomme jeres forventninger så godt som muligt, og vi kan ofte tilbyde en unik afskedsceremoni, der er lige efter jeres eller afdødes ønsker.

En planlægningssamtale varer ofte et par timer. Vi laver en oversigt over de områder vi skal tage stilling til, og sammen finder vi ud af, hvad der skal gøres af hvem og hvornår. Efter samtalen sender vi en sammenfatning af hvad vi har snakket om og hvad vi har aftalt.

Som pårørende kan du altid læne dig op ad vores dokument som en vejledning til, hvad der skal ske op til og efter afskedsceremonien. Under samtalen informerer vi også om priser vedrørende begravelser og kremeringer. 

Aftal et møde med bedemand