Urner til bisættelse

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Begravelses service har et stort udvalg af urner til kremeringen

Begravelses service har et bredt udvalg af urner i mange materialer og farver. På visse kirkegårde i Danmark er der krav til urnens materiale. Du kan kontakte en bedemand således at vi kan oplyse dig om reglerne i forbindelse med valg af urnen.

Nedenstående er et udvalg af Begravelses service’s urner. Såfremt du har andre ønsker, kan vi altid hjemtage denne for dig – du skal blot spørge din bedemand.

Urner i HEIM-serien

HEIM urneserien fra Nordic Funeral er en række ikonisk udformet urner, designet efter stolte Braun designtraditioner og med den Skandinaviske minimalisme som den bærende linje.
Urnen er lavet i biomaterialer efter bæredygtige principper. Heim-serien er lavet af forskellige plantefibre, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.

Nordic Funeral har udarbejdet en eksklusiv serie af håndtegnede symboler til Heim serien. Symbolerne fås til alle farver og du kan derfor selv vælge en kombination af urnefarve og symbol. Symbolerne kan vælges i sort, guld og sølv.

Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i forskellig farver som vist på billederne nederst.

Alle varianter af Heim koster kr. 900,00

Herudover er der mulighed for at få den tomme urne med hjem, således at denne kan dekorereres med et personligt motiv eller hilsen, inden urnen nedsættes i gravstedet efter begravelsen eller bisættelsen.

Heim med Swarovski symbol – Kr. 1650,00

Nordic Funeral har udarbejdet en eksklusiv serie af håndtegnede symboler til Heim serien. Du kan se de forskellige symboler her. Symbolerne fås til alle farver og du kan derfor selv vælge en kombination af urnefarve og symbol.

Urne til askespredning

Urne til aspeskredning (tubeurne) er udformet i “2-delt” tube, der let kan åbnes. I toppen af urnen er lavet en rund perforering, der kan brydes med et let tryk fra en finger, således at urnen åbnes og asken kan spredes uden brug af værktøj. Urner må ikke “dumpes” i Danmark og skal derfor bortskaffes efter brug. Du kan selv bortskaffe urnen, eller aflevere til din bedemand hos Begravelses service, som vil sørge for dette.

Du kan læse Kirkeministeriets officielle retningslinjer for askespredning i Danmark her. Såfremt der ikke forelægger et skrifteligt ønske om askespredning fra afdøde, kan den pårørende, der anmelder dødsfaldet, anmode om dette. Din bedemand fra Begravelses service hjælper dig med dette i forbindelse med planlægning af bisættelsen.

Kr. 900,00